Criza i-a învăţat pe italieni să mănînce cu tot cu farfurie

Tiziano Vicentini , un italian cu multă imaginaţie, vrea să revoluţioneze lumea cu noua sa invenţie. El a creat farfuriile care nu trebuie niciodată spălate. Dar nu pentru că se spală singure, ci pentru că poţi să le mănînci.

Acestea sînt făcute dintr-un aluat de pîine destul de consistent pentru a servi prînzul fără să ţi se dezintegreze farfuria şi suficient de gustos pentru a-l mînca după. Italianul spune că de mult timp se gîndeşte la invenţia asta, pentru că i se pare aiurea să dai o grămadă de bani pe detergent de vase sau pe farfurii de unică folosinţă.

El s-a inspirat probabil de la nişte moldoveni ajunşi în Italia, care i-au povestit că în România farfuriile lor era tot timpul curate, deşi nu le spălau niciodată. Magia moldovenilor era foarte simplă: dacă n-aveau ce pune în farfurie, farfuria nu trebuia niciodată spălată.

Oricum, e de aşteptat ca italianul să îşi facă mulţi duşmani printre bărbaţi. Momentele, şi aşa rare, în care bărbatul se putea uita liniştit la un meci pentru că nevasta spala vase la bucătărie vor dispărea complet. Şi, cînd în loc de meci te uiţi la telenovela nevestei, normal că-i urezi italianului să-i stea farfuria în gît.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
22 octombrie 2009 09:29
Citește mai mult despre: criza farfurie mancare Moldova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult