Criză pe şantiere! De când nu mai trec gagici pe stradă, muncitorii se fluieră între ei

Situație nasoală pentru muncitorii în construcții, care spun că nici nu-și mai amintesc când a trecut ultima gagică bună pe stradă. Muncitorii solicită retragerea parțială a restricțiilor, pentru că altfel vor apărea fenomene neplăcute, gen fluierat după bărbați, sau mai rău, după babe.

”Suntem nefluierați de 3 săptămâni. Am ajuns să fluierăm o babă mai arătoasă, mi-e și rușine. Abia după ce am fluierat-o am văzut că are căruciorul de cumpărături”, spune Mitică, muncitor la izolații de bloc. Restricțiile de circulație le fac băieților viața un calvar și singura plăcere care le-a rămas e să privească prin ferestrele blocului la femeile care se dezbracă.

Unii muncitori mai tupeiști se ciupesc sau se pleznesc la cur când nu sunt atenți și își fac complimentele pe care le-ar fi făcut femeilor, gen: ”heeei, păpuşă, ce salopetă plină de var ai!”, sau ”hai încoa` să-mi arăți trusa de scule, nebuno!”. La un șantier s-a tras la sorți și în fiecare săptămână unul din băieți se îmbracă în rochie și trece pe lângă bloc ca să poată fluiera cei de sus.

Scris de TNR
7 aprilie 2020 06:04
Citește mai mult despre: muncitori

Alte articole

Vezi mai mult