E jale în toată Arabia! Mii de prinți și șeici din Orientul Mijlociu spun că prăbușirea prețului petrolului i-a adus în sărăcie și abia își mai duc zilele cu 1 milion de dolari pe zi, iar prețurile la produsele de bază, precum iahturile, limuzinele sau elicopterele, continuă să crească.saudit_fff_trist.jpg

”Sincer nu știu dacă mâine pot să pun pe masa familiei și caviar și homari. Nu știu dacă am bani de ambele”, declară în lacrimi Mahmoud bin Kasap al Islam. Prinții saudiți se plâng că anul ăsta nu-și pot lua mai mult de două soții suplimentare pentru harem: ”N-am crezut să ajungem la așa sărăcie. Ce-o să facem?”, spune alt șeic, care se teme că va fi nevoit să-și vândă castelul din Anglia, sau mai rău, iahtul, care e mult mai scump.

Unii prinți recunosc chiar că au fost nevoiți să se împrumute de la vecini: ”Am cerut Aston Martinul vecinului meu ca să mă duc la magazin să-i cumpăr o blană unei amante, ca să nu-mi mai fac RCA la Bugatti-ul meu. Am vrut să fac și eu o economie, că nu mă mai ajung cu banii”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 22.04.2020 12:23 Social

National Cinematografic