Cronică de clip: Salamul Fox, pedofile de poveste

Clipul care trebuie să mă convingă pe mine să cumpăr salam Fox, sau ce mezeluri vând ăştia de la Fox, e un manual de pedofilie frumos ilustrat. Un copil pleacă de acasă, foarte bucuros că „trei sute de fox”, face ca avionul şi sare şotronul din doi în doi. Se năpusteşte într-un magazin, nici bună ziua nu dă, ci trece direct la chestiune. Deschide gura şi sâsâie gângav că l-a trimis maică-sa să cumpere trei sute de salam… Dar nu mai ştie de care. Moment penibil, tăcere apăsătoare. Zi mă Fox! Fox! Zi Fox! El nimic…

 

La un moment dat, de după tejghea apare un puşcăriaş. Terente trece drept enoriaş pe lângă măcelarul ăsta, iar faptul că aduce puţin cu Cheloo de la Paraziţii parcă îl face ceva mai uman, oricât de deplasat ar suna asta. Şi ce-şi zice pedofilul în mintea lui bolnavă: A, ăsta micu a ieşit la agăţat… Aici trebuie să îi dăm dreptate, că ce fel de mamă e aia care-şi trimite copilul la un astfel de casap să-i cumpere trei sute de Fox? Trebuie să fii tâmpită să faci aşa ceva. Mănânci pâine cu sare, spargi o ceapă şi îl dai dracului de Fox, numai să ştii că e copilul întreg.

 

Dar vânzătorul îşi încearcă norocul şi începe să-i bage în guriţă diverse mezeluri bietului copil, care imediat pune botul. (Dacă nu aveţi o grimasă acum, ori e ceva în neregulă cu voi ori v-aţi luat Internetul pe mobil la puşcărie). Puştiul mai gustă, mai sâsâie, zâmbeşte, iar sâsâie… Nu nimereşte deloc treisute-le corect. Mestecă el, mestecă, până identifică exact treisute-le de Fox. Ce a mai încercat vânzătorul să-i bage în gură între timp nu ştim, dar ne putem imagina şi fără să apelăm la registrul infracţiunilor sexuale. Probabil că i-a mai dat să guste şi câte un nasture, un burete de vase, o agrafă de birou, doar aşa, ca să mai râdă de el. Ia vezi mă ţâcă, asta e? Nu, bre nene, parcă era ceva cu ics… Tix, fax… A, ia la nenea şi gustă o feliuţă de săpun!

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 mai 2010 08:28
Citește mai mult despre: copil reclama salam vanzator

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult