Cronică de reclamă: Albii nu ştiu să cânte

Într-o reclamă recentă pentru Vodafone, Ghiţă Mureşan se laudă că a făcut rost de numărul de telefon al lui Dan Bălan de pe internet. Ciudat, la cum se desfăşoară reclama te-ai aştepta să-l fi obţinut într-un bar. Eventual, după ce a dat peste cap un pahar de tărie, ca să-şi facă curaj să meargă la cântăreţ (vorba vine) şi să-l agaţe. Mi-l imaginez pe Dan Bălan scoţând din poşetă un şerveţel roz, ca să-şi scrie pe el numărul de telefon, cu inimioare în loc de 0.

 

În clip, baschetbalistul are aerul unui puşcăriaş solid, care şi-a transformat, de nevoie, colegul de celulă în nevastă. Când cântă, are o voce care te sperie, toţi ceilalţi sunt terorizaţi, încearcă să-i ia microfonul, dar nu ajung din cauză că e prea înalt. Ghiţă Mureşan se foloseşte de forţa fizică pentru a scoate rahatul din ei. Bineînţeles, până apare Dan Bălan, cu părul fluturând în vânt, cu vocea lui subţire de adolescentă care le scrie colegelor de clasă în oracol. Atunci, uriaşul se îmbunează pe loc, nu mai încearcă să sperie pe nimeni.

Până la urmă, Ghiţă Mureşan ajunge să facă playback, dar nu după o simplă înregistrare, ci după altcineva care face, la rândul lui, playback. Şi la sportul ăsta negrii se pricep cel mai bine.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
14 mai 2010 08:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult