Cruzime fără margini! Un profesor de matematică a chemat părinții la ședință și le-a dat extemporal

Cruzime ieșită din comun într-un liceu din Capitală, unde un profesor de matematică a supus părinții elevilor săi la un tratament de-a dreptul inuman: i-a chemat la o ședință cu părinții și, în loc să le spună noutăți despre anul școlar început azi, le-a dat extemporal la matematică.

”Bună ziua, scoateți o foaie de hârtie!”, a tunat profesorul către părinți de cum a intrat în sală. Apoi le-a reținut telefoanele mobile și a început să scrie pe tablă o serie de exerciții extrem de complexe. ”Nu plecați până nu încercați măcar să rezolvați fiecare subiect al extemporalului”, i-a amenințat profesorul pe părinți.

La această oră, toți părinții sunt încă sechestrați în sala de clasă, cu excepția unuia, care a reușit să scape sărind pe geam. ”Zece ani după ce am terminat liceul am avut coșmaruri cu extemporale la matematică și acum, iată!, mi s-a întâmplat de-adevăratelea”, suspină acesta. ”Am văzut în sală părinți îngroziți, incapabili să reacționeze de spaimă când au văzut exercițiile pe tablă.”

Deși alertați de părintele care a evadat, polițiștii sosiți la fața locului refuză deocamdată să intervină și să elibereze părinții captivi. ”Da’ ce vrei, dom’le, să ne dea și nouă extemporal? Păi nu mai ieșim în veci din sală”, a explicat un polițist lipsa lor de reacție.

Scris de Calin
12 septembrie 2016 15:09
Citește mai mult despre: extemporal parinti profesor sedinta

Alte articole

Vezi mai mult