Situația în Republica Moldova devine mai comică pe zi ce trece. După ce câștigătorul alegerilor a tras toate sforile să fie suspendat, sau măcar invalidat, și o instanță a picat după fentă, acum este de negăsit, deși o altă instanță i-a interzis să fie primar. În lipsa unui primar, Curtea de Apel Iași l-a condamnat pe un amărât care a furat o găină la un an de primărie la Chișinău, până de alegeri.

moldoveni_rusine_student.jpg

„Avea de ales între asta sau 30 de ani de muncă silnică, la Gulag. A zis că încearcă vreo două săptămâni, măcar să-i reducem pedeapsa cu ceva, dar dacă nu-l ține preferă să fie transferat la gulag”, a declarat Anton Ienacev, șeful sistemului de penitenciare din Republica Moldova.

Chișinăul este o adunătură de moloz legată cu sfoară și rigips ce este folosită de bișnițari, rakeți și diverși alți traficanți de ființe umane ca loc de popas în drumul dinspre Moscova spre Bruxelles. Băștinașii locului spun că ar fi capitala Republicii Moldova, un stat probabil inventat, că nimeni nu și-ar asuma în mod serios că e moldovean. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 22.06.2018 14:53 Social

National Cinematografic