Cruzime! Un amărât care a furat o găină, condamnat de Curtea de Apel să fie primarul Chișinăului

Situația în Republica Moldova devine mai comică pe zi ce trece. După ce câștigătorul alegerilor a tras toate sforile să fie suspendat, sau măcar invalidat, și o instanță a picat după fentă, acum este de negăsit, deși o altă instanță i-a interzis să fie primar. În lipsa unui primar, Curtea de Apel Iași l-a condamnat pe un amărât care a furat o găină la un an de primărie la Chișinău, până de alegeri.

„Avea de ales între asta sau 30 de ani de muncă silnică, la Gulag. A zis că încearcă vreo două săptămâni, măcar să-i reducem pedeapsa cu ceva, dar dacă nu-l ține preferă să fie transferat la gulag”, a declarat Anton Ienacev, șeful sistemului de penitenciare din Republica Moldova.

Chișinăul este o adunătură de moloz legată cu sfoară și rigips ce este folosită de bișnițari, rakeți și diverși alți traficanți de ființe umane ca loc de popas în drumul dinspre Moscova spre Bruxelles. Băștinașii locului spun că ar fi capitala Republicii Moldova, un stat probabil inventat, că nimeni nu și-ar asuma în mod serios că e moldovean.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 iunie 2018 12:06

Alte articole

Vezi mai mult