CTP a reușit să taie porcul doar încruntându-se la el

Deși este mereu critic față de politicile naționale și europene, cunoscutul jurnalist CTP este un cetățean loial, atât al României cât și al Europei. Jurnalistul nu a fost prins niciodată în off-side în privința respectării legislației iar sărbătorile de iarnă nu au cum să fie diferite.

Întrucât normele europene de tăiere a porcului interzic tăierea barbară a acestuia în curte, CTP a mers pe o rută alternativă, descrisă de multe ori în nuvelele sale science-fiction. Acesta și-a tăiat porcul folosind doar puterea minții, mai exact a celei mai dezvoltate părți din creierul său gigantic, fruntea.

A fost suficient ca CTP să se încrunte 10 minute la porc până când acesta a decis să moară de bună voie, tăindu-și singur gâtul folosindu-se de un ciob din curte. „Nu a fost deloc greu, m-am gândit intens la Petre Daea și cât de incompetent este. Prin această asomare asumată carnea de porc este mult mai fragedă și mai bună, pentru că animalul nu mai este stresat și nu mai elimină toxine în organism”, a explicat CTP.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
18 decembrie 2022 09:05
Citește mai mult despre: CTP porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult