CTP, în chiloți în fața casei, după ce Guran i-a trimis o alertă falsă de cutremur

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a plătit scump pentru invectivele aduse fostului jurnalist Moise Guran. Acesta a răspuns în scris, folosind cuvântul ca armă, și cuvântul a fost „CUTREMUR”, urmat de „10 grade Richter, fugiți”, și trimis lui CTP pe mobil.

O fire sportivă, CTP a reușit să-și adune repede într-o cutie volumele de Maiakovski, discurile cu concertele lui Prokofiev la Tokio și caseta cu Călăuza lui Tarkovski și a ieșit în fugă din casă, în chiloți. Acesta nu s-a scuzat de ținută, spunând că mereu este în chiloți când intervine telefonic la televizor, că-i permite o aerisire mai bună a creierului.

Acum jurnalistul bănuiește că și mesajul pe care l-a primit cu câteva ore mai devreme, un carton pe care erau lipite bancnote de 20 de dolari din care scria „Te distrug ca pe Turnurile Gemene” ar putea fi tot din partea lui Guran. „Dacă crede că-mi închide gura se înșeală. Singura metodă prin care mi se poate închide gura este un contract publicitar de la o companie de stat, cum am avut toată cariera mea de jurnalist independent. Și Guranul încă n-a câștiga niciun rând de alegeri să-și permită așa ceva”, a strigat CTP.

Scris de Ef
6 februarie 2020 14:02
Citește mai mult despre: CTP

Alte articole

Vezi mai mult