Cu banii daţi pe 11 minute în spaţiu, Bezos putea sta un weekend întreg la Mamaia

Val de ironii pe rețelele sociale românești la adresa lui Jeff Bezos, care a fost ieri în spațiu timp de 11 minute penibile. Românii îl fac prost pe față și spun că de banii ăia Bezos putea să stea un weekend în tihnă la Mamaia. Ei sunt uluiți că Bezos a zburat cu o rachetă reutilizabilă, în loc s-o arunce undeva în deșert, ca pe un pet.

Sute de milioane de dolari tocate aiurea pe rachete și zboruri în spațiu, în loc să-și o cameră cu dezinsecție la zi și zugrăvită proaspăt în 1984, asta e concluzia românilor despre zborul lui Bezos. ”De 28 de milioane de dolari putea să mai pună un pat pliabil extra în cameră și să-și ia și un copil cu el. Mintea americanului de pe urmă”, spune un român cazat la Mamaia.

”La banii lui, cred că-și permitea și un ardei iute la saramura de crap. Și el se duce ca prostul în spațiu”, spune Marian, de pe litoral. El spune că probabil Bezos și-ar fi permis chiar și o cameră cu vedere la mare, și fără un bloc în construcție în fața ferestrei. Nici miliardarul de la Virgin, Richard Branson, n-a scăpat netaxat. Românii spun că de banii aruncați pe zborul spațial ar fi putut sta o săptămână la Azuga.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 iulie 2021 11:19
Citește mai mult despre: bezos spațiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult