Imediat ce a aflat că Lucian Mîndruță a atras sponsori pentru evenimentul ”Cu bicicleta la mare”, Patriarhul Daniel a simțit miros de bani și a pus la cale un eveniment mult mai de amploare: ”Cu yachtul la Muntele Athos”. Traseul se va face săptămânal, tocmai pentru ca Patriarhul să obțină cât mai mulți bani.

patriarhul_daniel_si-a_cumparat_yaht.jpg Evenimentul se adresează în primul rând oamenilor cu bani, care sunt dispuși să plătească o taxe de participare de câteva zeci de mii de euro, dar și celor fără resurse financiare. ”Îi împrumut personal, cu o dobândă decentă, mult sub cea a cămătarilor, pe toți cei care vor să participe”, a promis Patriarhul Daniel. ”Important este să vrea, de partea financiară mă ocup eu, sunt priceput la asta.”

Patriarhul a anunțat și că va oferi un premiu consistent celui care va atinge primul malurile peninsulei Athos. Ba, mai mult, Patriarhul Daniel a dat dovadă de un fair-play rar întâlnit în lumea ortodoxă. ”Pentru că yachtul meu este cel mai rapid, voi căra la bordul lui o tonă de aur, ca să-l încetinesc și să le dau astfel o șansă și adversarilor mei”, a anunțat Patriarhul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 26.04.2015 01:57 Social

National Cinematografic