”Cu bicicleta la mare” e pentru săraci! Patriarhul Daniel organizează ”Cu yachtul la Muntele Athos”

Imediat ce a aflat că Lucian Mîndruță a atras sponsori pentru evenimentul ”Cu bicicleta la mare”, Patriarhul Daniel a simțit miros de bani și a pus la cale un eveniment mult mai de amploare: ”Cu yachtul la Muntele Athos”. Traseul se va face săptămânal, tocmai pentru ca Patriarhul să obțină cât mai mulți bani.

Evenimentul se adresează în primul rând oamenilor cu bani, care sunt dispuși să plătească o taxe de participare de câteva zeci de mii de euro, dar și celor fără resurse financiare. ”Îi împrumut personal, cu o dobândă decentă, mult sub cea a cămătarilor, pe toți cei care vor să participe”, a promis Patriarhul Daniel. ”Important este să vrea, de partea financiară mă ocup eu, sunt priceput la asta.”

Patriarhul a anunțat și că va oferi un premiu consistent celui care va atinge primul malurile peninsulei Athos. Ba, mai mult, Patriarhul Daniel a dat dovadă de un fair-play rar întâlnit în lumea ortodoxă. ”Pentru că yachtul meu este cel mai rapid, voi căra la bordul lui o tonă de aur, ca să-l încetinesc și să le dau astfel o șansă și adversarilor mei”, a anunțat Patriarhul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 aprilie 2015 23:57
Citește mai mult despre: Athos Mindruta Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult