Cu sala arhiplină! Un cinema din Mizil a aplicat reţeta ProTv şi a proiectat Die Hard şi Home Alone

Românii s-au călcat în picioare pentru un bilet la cel mai aşteptat film al toamnei, Die Hard, cu Bruce Willis. Cinefilii s-au îmbrâncit, s-au certat şi au ajuns chiar să cumpere bilete la suprapreţ, de la unicul bişniţar din localitate. Celelalte cinematografe au fost, practic, cu sala goală, în ciuda faptului că au difuzat filme noi, 3D, cum ar fi Gravity sau chiar The Hobbit, partea a doua.

„Am încercat şi noi să fim în rând cu lumea, să dăm filme noi dar n-am avut prea mult succes. Am dat Avatar, abia de au venit 15 persoane. Când am început cu filme de-astea, clasice, am rupt piaţa. La Home Alone au cumpărat şi bilete în picioare. La Home Alone II biletele online s-au epuizat în două minute”, spune Decebal Popescu, administratorul cinema-ului. Pentru proiecţie nu s-a folosit o variantă remasterizată a filmului ci una veche, copiată după o casetă VHS.

Conform autorităţilor mizilene, iniţiativa cinematografului a crescut numărul turiştilor cu câteva sute de procente. „Au venit să vadă filmul chiar şi de la Suceava, cu familia întreagă. Au dormit două zile în corturi, în faţa cinematografului. Alţii şi-au făcut rezervări cu o lună înainte că au aflat că urmează să dăm Nea Mărin Miliardar şi Se întorc Cocorii”, a declarat viceprimarul localităţii, Virgil Măgureanu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 octombrie 2013 13:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult