Cucina Adeli – mîncare la standarde de cocină

Vineri am plecat mai devreme de acasă, iar pe la un 6, seara, m-a luat urît foamea. Şi, pentru că nu mai îmi ardea de şaorme sau pizze, am decis să experimentez ceva nou.

Am dat pînă la urmă de unii de la care nu mai comandasem mîncare, Cucina Adeli îşi ziceau, păreau ok, meniul destul de variat. Am ales ceva ce arăta interesant, părea şi mai soft, fără chestii grele pentru stomac: cannelloni cu 4 feluri de brînză (cannelloni, spanac, 4 feluri de brînză, sos de roşii, sos alb, mozzarella). Poza arăta şi ea mişto:

Comand, după vreo oră vine marfa, caserola mare, porţia părea serioasă. Evident, nu era deloc aşa: caserola aia mare era pentru a lua ochii fraierilor. Parcă primisem o jucărie tip matrioşka: mîncarea era într-o altă caserolă, amplasată în interiorul ăleia mari şi muuuuuult mai mică decît aceasta. În fine, asta e, mi-am zis, oricum nu-s mare mîncău, mă descurc şi cu o porţie mai mică.

Neah, argumentul meu era eronat: nici porţie nu prea era – avea cu indulgenţă pînă în 200 de grame (şi pe site cică porţia e de 300 de grame). Dar cea mai neplăcută fază e că în caserola aia meschin de mică am găsit o “chestie” care nu aducea nici pe departe cu ceea ce văzusem eu pe site:

Imag0004

Greu de descris în cuvinte “chestia”, de aia i-am făcut şi poză. Părea un fel de vomă de la brînză cu roşii, ţinută puţin la cuptor. Sos de roşii, nişte brînză şi o pastă făinoasă rătăcită prin lichidul ăla. Asta era tot. Noroc că aveam o lingură de plastic la îndemînă, cu furculiţa şi cuţitul aduse de ei chiar nu aveam ce să fac (delivery boy-ul plecase deja, deci nu le puteam folosi nici măcar pentru a-l ataca).

M-au luat dracii în momentul ăla, mie chiar îmi era foame, iar alora le ardea de bancuri pe seama mea. I-am sunat şi i-am întrebat, printe altele, unde e spanacul meu. M-au mai luat odată de fraier: că eu n-am comandat cannelloni cu spanac, ci cannelloni cu 4 feluri de brînză şi că d-aia nu am primit spanac. I-am citit ăleia la telefon exact ce scrie la ei pe site, dar tot degeaba. Că ei nu fac mîncarea după cum scrie pe site. Am văzut că n-am cu cine şi am închis.

Başca, preţul de pe nota primită era peste cel trecut pe site (19,8 în loc de 16,9). Senzaţia de a fi luat de fraier, în schimb, e nepreţuită!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 octombrie 2009 11:28
Citește mai mult despre: comanda mancare teapa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult