Culturile de cannabis sunt încurajate de Guvernul României

Guvernul şi-a propus ca în maxim cinci ani să devenim Drogarul Europei, adică cel mai mare exportator de cannabis din Europa.
Comerţul cu marijuana este o afacere foarte proastă pentru stat. Marijuana care ajunge pe farfuriile românilor nu este de producţie românească, este toată din import, din Turcia sau din Olanda. În afară de faptul că e mai scumpă, marijuana din import nu are niciun gust şi este plină de E-uri dăunătoare pentru ficat.

Marijuana românească, de grădină cum i se spune, nu mai găseşti decât la băbuţele de la colţul pieţei, care vin la oraş cu autobuzul de dimineaţă cărând-şi găleţile pline cu marijuana de casă. Aşezate pe găleţi, cu ochii roşii şi pupilele dilatate, bătrânele te roagă să guşti o bucată de cannabis de casă încercând să te convingă să cumperi un kil de iarbă cu numai opt lei şi cincizeci.

Agenţii fiscului se plâng că taxarea cannabisului va fi foarte dificilă, pentru că ţăranii nu îi iau niciodată în serios. “Şi când le ceream impozitul pe frunze de coca ne ignorau. În mod sigur unii dintre ei ne vor râde în nas, în timp ce alţii o să se sperie. Depinde de la om la om.”

Deocamdată situaţia e dramatică pentru ţăranii care cultivă cannabis. Culturile de iarbă se usucă pe câmp, neculese de nimeni. Ţăranii se plâng pe drept cuvânt: “Fără subvenţiile de la stat nu putem să facem cultură de cannabis adevărată. Nu se poate ca în secolul 21 să aduni marijuana cu coasa şi cu secera, ca acum cinci sute de ani. Avem nevoie de combine.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 iulie 2010 22:00
Citește mai mult despre: agricultura guvern marijuana tarani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult