Cum recunoşti un orgasm fals de la o poştă

Cum recunoşti un orgasm adevărat, de la mama lui? Pe lumea asta sînt orgasme şi orgasme, pe piaţă circulă multe falsuri, dar tu trebuie să fii mereu pregătit, să nu te laşi prostit sau prostită.

Orgasmul se manifestă diferit pentru femei şi bărbaţi. Lebedele negre şi orgasmul feminin au apărut relativ tîrziu în istoria omenirii, însă orgasmul bărbatului este foarte uşor de recunoscut de către femeie.

După orgasm bărbatul e foarte sentimental, e cuprins de remuşcări, îşi face griji că poate nu o iubeşte atît de mult pe cît ea ar merita. Astfel că, imediat după orgasm – tot ce am zis se petrece în sufletul său în cîteva fracţiuni de secunde – o va respinge (o va împinge, mai exact), pentru că nu se simte demn de ea. E un sentiment profund, amplu, rar, întîlnit la toţi bărbaţii.
Fracţiunile acestea de secundă trec foarte greu pentru bărbat, par un veac, însă el ia în sfîrşit hotărîrea de a-i cere femeii telecomanda. (În urmă cu trei minute, schimbase ea de pe canalul de sport, pur şi simplu i se părea că el trage cu ochiul.)
El se lasă pe spate, îşi aprinde o ţigară, universul îl apasă, atît de tare că nu se poate ridica să ia de pe masă hîrtiile de la pariuri. O trimite pe ea, oricum ea are un obicei cel puţin ciudat (o fi ceva din familie), ducîndu-se la baie de fiecare dată după. De cele mai multe ori ea e atît de fericită, de mulţumită, de pătrunsă de satisfacţie, că nici nu-l aude, părînd că-l ignoră.
Cînd ea se întoarce de la baie, tocmai se termină două meciuri şi încep alte două, chiar cele mai importante din cele zece care trebuiau urmărite în acea zi.
El o cunoaşte însă şi fără să aştepte nici o întrebare din partea ei, spune:
“Ce nasol că nu e nici un film mişto astă seară!”
Ei îi vine să plîngă, văzînd că el o cunoaşte atît de bine, într-adevăr, ar fi vrut să vadă un film bun. Cu lacrimi în ochi se bagă în pat şi peste cîteva minute el aude, ca prin somn o voce stinsă:
“Ia-mă în braţe!”
Se dezmeticeşte, se uită mai atent la televizor, e Bănel cu Szekely, se îmbrăţişează.
“Au dat rahaţii ăştia gol!”, spune, apoi se uită la ea, care între timp a adormit.

Cînd vine însă vorba de orgasmul feminin, totul se schimbă. Spre exemplu, bărbatul nu ţipă, el suportă orgasmul cu demnitate. Face parte din codul său etic să-şi păstreze demnitatea în faţa orgasmului. Bărbatul, dacă ar putea să-şi ia viaţa sexuală de la capăt, probabil că ar face la fel, cu bune şi cu rele.
La femei nu e aşa, ele se vaietă, ţipă, cer îndurare, le pare rău.

Însă totul e înşelătorie, actorie, artă, susţin specialiştii în frunte cu Bebe şi Meme Sexologu. Cel puţin dacă nu eşti versat.
Cum recunoşti un fals, un orgasm fals. Oricum, nu cu bricheta, ca la blugi.
În ajutor ne-au venit ziariştii de la “Gândul”, mai exact o fată de acolo care a scris despre chestia asta. Iată care ar fi indiciile după care îţi dai seama dacă ea e sinceră-n convulsii:

1. Primul indiciu este relaxarea. Dacă are muşchii încordaţi, atunci femeia nu este pregătită pentru a întreţine raporturi intime. – Probabil acesta este motivul pentru care femeia trebuie pipăită. E ceva tehnic. Un pont pentru bărbaţi: o femeie e îndeajuns de relaxată dacă începe să împrumute ceva din atitudinea Prinţului de pe la mijlocul primei reprize: membre aproape inert, faţă impobilă, privire absentă.

2. Al doilea e temperatura corpului foarte crescută.  – Din cînd în cînd, mai ales cînd stă deasupra ta, ca să poţi să vezi mai bine, bagă-i un termometru în gură.

3. Al treilea este senzaţie puternică de sete. – Aşa că nu are rost să te mai întrebi de ce ăştia cu bani îşi duc femeile de cîteva ori pe an în ţările calde.

Ce nu ştie fata de la “Gândul” e că pe bărbaţi nu-i interesează dacă orgasmul e adevărat, dacă are 16 sau 24 de carate. Poate să fie un fals ordinar, făcut în China, important e s-o vezi pe ea că-şi dă puţin interesul să te facă să crezi că e adevărat. Nu-i ceri să fie Meryl Streep – probabil că ea ştie să facă cele mai veridice orgasme -, dar nici să se comporte de parcă ar fi Coca Blos încercînd să pară Marlyn Monroe pe lîngă Kennedy.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
19 septembrie 2009 08:09
Citește mai mult despre: barbat fals femeie orgasm

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult