Ies la iveală detalii plauzibile despre medicul impostor! Sesizarea la poliţie a fost făcută chiar de un coleg din clinica unde opera, după ce tot mai mulţi medici au început să şuşotească: “Băi, ăsta nu ia şpagă niciodată! Cere exact cât face operaţia, nimic mai mult! Ce facultate a făcut ăsta? Unde a învăţat el că aşa face un medic român? Ia hai să-l luăm un pic la bani mărunţi”, explică Robert Acrişor, medic şpăgar, dar autentic, coleg cu Matteo.mathew-mode-matteo-politi.jpg

Colegii români ai lui Matteo spun că sunt dezgustaţi de practicile impostorului: “De multe ori trebuia să cerem noi şpaga de la pacienţi, că altfel oamenii nu ar fi avut încredere, li s-ar fi părut dubios”.

Cei din clinica de chirurgie plastică nu exclud să apară mulţi astfel de medici falşi: “Verificaţi-i temeinic. Dacă n-are stetoscop şi minim 50 de euro la el, nu e medic”, spun adevăraţii doctori. Un alt indiciu este satisfacţia pacienţilor. Dacă la uşă sunt zeci de oameni revoltaţi, poţi sta liniştit, ăla nu e doar medic, e profesor universitar, n-are sens să-i cauţi parafa la DSP, e probabil director la DSP, explică medicii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 12.02.2019 13:21 Social

National Cinematografic