Cum s-au prins colegii lui Matteo Politi că e un impostor: nu cerea şpagă niciodată!

Ies la iveală detalii plauzibile despre medicul impostor! Sesizarea la poliţie a fost făcută chiar de un coleg din clinica unde opera, după ce tot mai mulţi medici au început să şuşotească: “Băi, ăsta nu ia şpagă niciodată! Cere exact cât face operaţia, nimic mai mult! Ce facultate a făcut ăsta? Unde a învăţat el că aşa face un medic român? Ia hai să-l luăm un pic la bani mărunţi”, explică Robert Acrişor, medic şpăgar, dar autentic, coleg cu Matteo.

Colegii români ai lui Matteo spun că sunt dezgustaţi de practicile impostorului: “De multe ori trebuia să cerem noi şpaga de la pacienţi, că altfel oamenii nu ar fi avut încredere, li s-ar fi părut dubios”.

Cei din clinica de chirurgie plastică nu exclud să apară mulţi astfel de medici falşi: “Verificaţi-i temeinic. Dacă n-are stetoscop şi minim 50 de euro la el, nu e medic”, spun adevăraţii doctori. Un alt indiciu este satisfacţia pacienţilor. Dacă la uşă sunt zeci de oameni revoltaţi, poţi sta liniştit, ăla nu e doar medic, e profesor universitar, n-are sens să-i cauţi parafa la DSP, e probabil director la DSP, explică medicii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 februarie 2019 11:21
Citește mai mult despre: impostor Matteo Politi medici spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult