Cum să rămâi virgin pentru cât mai mult timp

După ce mai mulţi vizitatori ai site-urilor concurente s-au plâns că sunt virgini, dar că le e din ce în ce mai greu să rămână aşa, specialiştii TNR au decis să vină în ajutorul lor şi au consultat câţiva dintre cei mai longevivi virgini ai planetei pentru a afla care e secretul reuşitei lor. Am obţinut astfel 13 metode ingenioase care, folosite corect, te ajută să alungi femeile de lângă tine.

Fă pe abordabilul. Spune-i că îţi place la nebunie sexul şi că ai accepta să-l practici cu oricine, în orice condiţii. Spune-i că eşti dispus să încerci sexul cu mai multe persoane, sexul cu persoane de acelaşi sex, sado-masochismul sau zoofilia. În principiu, spune-i că ai accepta sex cu orice obiect, persoană sau animal care deţine gaură.

La întâlniri, vorbeşte-i de fotbal şi maşini. Spune-i, de exemplu, că Bănel nu mai e la forma de altădată, că nu înţelegi de ce Prinţul Cristea joacă pe bandă în loc să joace în spatele vârfurilor sau explică-i de ce, la maşini, tracţiunea pe spate este mult mai tare decât tracţiunea pe faţă.

Ignoră igiena personală. Spală-te rar sau, dacă nu te poti abţine, spală-te zilnic, dar nu schimba apa. Nu folosi beţişoare pentru urechi (acestea sunt oricum periculoase, poate păţeşti ca Băsescu şi te răneşti introducându-ţi capătul greşit al beţişorului), nu te spăla pe dinţi şi nu-ţi tăia unghiile. Şi, sub nici o formă nu-ţi tăia părul din nas. Dimpotrivă, scoate-l în evidenţă cât mai mult posibil.

Mută-te cu părinţii. Femeile care vor sex au nevoie de un loc în care să-ţi fure virginitatea. Dacă locuieşti cu părinţii, măcar te asiguri că nu rişti nimic la tine acasă. Cum însă părinţii mai pleacă la muncă sau, după caz, la interviuri pentru un loc de muncă, poate ar fi bine să faci astfel încât să stea la voi şi bunica.

Fii şomer. Sexul cu o femeie nu este niciodată gratuit. Fie că îi cumperi flori, fie că o scoţi la un restaurant, la un teatru sau la mall, prezenţa ei alături de tine costă. Ca şomer, riscul să fii înconjurat de femei care vor sex tinde spre zero.

Cheleşte devreme. Femeilor nu le plac bărbaţii cu păr lipsă, fii şi tu unul dintre ei. Dacă nu reuşeşti pe căi naturale, tunde-te zero pe creştet, cât să pari chel. Laudă-te cu asta, spune-i că ai început să cheleşti devreme. Iar dacă, pe lângă chelie, reuşeşti să faci şi burtă, ai virginitatea asigurată pe viaţă.

Spune-i că pentru tine lungimea nu contează. Concluziile o să le tragă singură. Dacă spune că nici pentru ea, nu te impacienta, înseamnă că nu intenţionează să facă sex cu tine.

Uită-te după altele când eşti cu ea. Spune-i ce le-ai face tipelor pe care le vezi pe stradă, cu cât mai multe amănunte. Iar dacă te ţine, întoarce capul şi după bărbaţi.

Fă-o să plângă. Femeile sunt mai sensibile decît bărbaţii, deci n-ar trebui să fie prea greu s-o faci să plângă. Dacă nu reuşeşti din vorbe, loveşte-o până plânge.

Spune-i că urăşti florile. De ziua ei nu-i duce niciodată flori. Spune-i că le urăşti şi că numai cineva cu probleme psihice s-ar putea bucura când primeşte flori.

Nu-i ascunde nimic. Ia-o la toaletă cu tine când ai diaree sau eşti constipat. Dacă nu e prin preajmă, asigură-te că la următoarea întâlnire află toate detaliile.

Du-o la filme gay. Invit-o des la cinema, dar alege numai filme cu gay. Nu te limita însă doar la filme gen Brokeback Mountain, pe cât posibil alege şi filme porno cu gay.

Fii tu însuţi! În mod normal, bărbaţii întru-totul sinceri de la prima întâlnire n-au nici o şansă să facă sex cu partenera. Sinceritatea ta este probabil cel mai bun inhibator pentru sex.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
31 august 2010 16:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult