Cum să te ratezi ca mafiot. Sfaturi practice de la Al Cupone

După câte ne-am dat seama din variata trasă din sală, filmul biografic Al Cupone spune povestea tristă a unui mafiot care e nevoit să trăiască în prostie din cauza faptului că așa s-a născut. Al Cupone a descoperit singur rețeta insuccesului în viață și o explică și altora. Din acest punct de vedere, filmul are un puternic iz motivațional, pentru că întotdeauna e relaxant să vezi că există alții mai proști ca tine.

Într-o lume cretinoidă apare un mesia al cretinoizilor, care se intitulează Al Cupone. Deși vizibil retardat, Al Cupone poate totuși să vorbească și nu ezită să propună aranjamente idioate cu cupoane Rabla, pentru că așa crede el că se fac afacerile. De unde îți dai seama că a fost și bolnav când era mic, iar ursitoarea sa l-a urât la prima vedere, și pe bună dreptate.

Așadar, ca să fii cel mai prost mafiot din universul cunoscut trebuie să îndeplinești câteva condiții de bază. În primul rând, trebuie să locuiești într-o baracă nasoală din curtea unui Remat, ca un aurolac ieșit la pensie. Și ca să nu pari antisocial, baraca asta prăfuită trebuie s-o împarți cu un malac nătărău care trăiește cu o rață domestică. Astfel te asiguri că nici dușmanii dușmanilor tăi n-ar intra aici, din silă. Apoi trebuie să stai în beznă, fără curent electric și să fii cât se poate de ridicol oridecâte ori deschizi gura. Într-adevăr, e înspăimântător.

7 iulie 2011 15:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult