Cum se prinde un proxenet viu!

De fiecare dată cînd Poliţia prinde un proxenet sau mai mulţi îi dă la televizor. Ce am observat este că toţi proxeneţii sînt prinşi în pat, dormind. Imaginea este ca cea din „Paranormal Activity”. Mascaţii intră peste ei în cameră – e o atmosferă ca de cămin de bătrîni – şi proxeneţii sar după chiloţi prin cameră.

Cîteodată lîngă un proxenet cu burtă se află şi o femeie goală, cu faţa blurată (deşi arată destul de rău şi la corp), care se ridică tacticos din pat şi începe să întrebe despre ce e vorba.

Proxenetul pare o specie care devine vulnerabilă doar în somn. Dacă ar fi treaz, puterile lui l-ar face imposibil de capturat.

Apoi, proxenetul este pus pe burtă. Probabil că de aici vine vorba aia din argou: „Frate, dacă vine poliţiştii mergi pe burtă!” Următorul pas al descinderii (totdeauna „în forţă”), transmisă şi la televizor, este momentul în care un mascat arată cîte telefoane mobile şi cîţi bani avea proxenetul. Se adună cîteva fişicuri de telefoane de toate mărimile şi mărcile şi vreo două grămezi de bani. Camera de filmat stă o clipă asupra lor, cît să ofteze pensionarii în faţa televizoarelor. Se spune mereu că reţeaua era monitorizată de vre 200 de ani de ofiţerii anti-drog, însă se pare că aveau nevoie şi de probele astea: telefoanele şi banii.

De obicei în acest punct se termină ştirea. Nu înţelegi nimic, nu vezi nimic, totul e blurat, textul care însoţeşte ştirea e abscons. Cînd se trece la următoarea ştire simt de fiecare dată o uşurare.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Mihai
16 ianuarie 2010 15:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult