Curaj sau inconștiență? Un patron de alimentară din Vaslui nu mai dă alcool pe bonuri de masă

Probabil cel mai curajos om al planetei este un patron de alimentară din Vaslui, care de câteva zile a încetat să mai dea alcool pe bonuri de masă. Și omul și-a menținut decizia, deși vasluienii l-au amenințat deja în toate modurile posibile: ba că-i dau foc la magazin, ba că-l atacă noaptea cu toporul sau că-l duc în câmp și-l violează în grup.

”Ăsta nu-i om, e Satana!”, s-a revoltat vasluianul Ghiocel Asimionesei. ”Bonurile de masă de aia le primim, ca să avem ce alcool pune pe masă. Doar nu-s nebun să mă duc acasă la copii cu salam, lactate sau legume! N-o să apuc să termin de zis că nu am luat alcool pe bonuri de masă, că va și zbura toporul spre capul meu. Asta e, mă duc în satul vecin, o să iau băutură de acolo.”

Situația a atras atenția oficialităților locale, dar și a mai multor ONG-uri care luptă pentru apărarea drepturilor vasluienilor. Prefectul de Vaslui consideră că acest caz e un precedent periculos, care poate creea probleme sociale imense în Vaslui. ”Dacă toate magazinele ar face la fel și nu ar mai da alcool pe bonuri de masă, nici toată armata NATO nu va fi în stare să înăbușe revolta cetățenilor vasluieni”, a avertizat acesta.

Scris de Calin
6 octombrie 2016 19:10
Citește mai mult despre: alcool bonuri de masa Vaslui

Alte articole

Vezi mai mult