Cursă Blue Air anulată în zbor. Pasagerii au primit parașute și li s-a spus să sară

”Doamnelor și domnilor, sunt Robert Acrișor, căpitanul aeronavei. Din motive de optimizare fiscală, cursa dumneavoastră a fost anulată. Veți găsi parașute sub scaunul dumneavoastră. Această aeronavă este prevăzută cu opt ieșiri. Pentru siguranța dumneavoastră vom opri motoarele în timpul saltului, ca să nu fiți trași în motoare. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm din nou la bordul aeronavelor noastre! Continuați să alegeți Blue Air!”.

Acesta a fost mesajul comunicat de pilotul unei curse Blue Air de Alicante, anulată după decolare. Oficialii Blue Air spun că au observat prea târziu că vânduseră bilete de două ori mai scumpe pe aceeași cursă, așa că au fost nevoiți să evacueze fraierii deasupra Făgărașului, după care s-au întors pe Otopeni și au urcat a doua tură de pasageri.

Călătorii care au sărit cu parașuta s-au trezit însă acasă cu o factură suplimentară, ”Salt de agrement”, în valoare de 200 de euro. Cei de la Blue Air spun că e normal ca aceste servicii să fie taxate. În privința anulării zborului, compania aeriană susține că pasagerii ar fi sărit voluntar din avion, deci nu au niciun temei să ceară despăgubiri sau returnarea prețului biletelor: ”Care parte din mu*ie nu ați înțeles-o?”, ar fi declarat directorul Blue Air?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 iunie 2022 13:20
Citește mai mult despre: avion blue air parașută

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult