Curtea Constituțională a decis că nu există niciun urs la Ploiești pe străzi

În ultimele zile, locuitorii orașului Ploiești au fost martorii unor scene neobișnuite: un urs a fost văzut plimbându-se pe străzile orașului, provocând panică și haos. Autoritățile locale au încercat să îl captureze pe urs și să îl readucă în habitatul lor natural, dar fără succes.

În fața acestei situații, mai mulți cetățeni au depus plângeri la Curtea Constituțională, susținând că prezența urșilor pe străzi încalcă drepturile și libertățile lor fundamentale, precum dreptul la viață, la siguranță și la proprietate. Ei au solicitat ca statul să ia măsuri urgente pentru a rezolva problema și să le ofere despăgubiri pentru eventualele pagube provocate de urși.

Însă, spre surprinderea tuturor, Curtea Constituțională a respins plângerile cetățenilor și a decis că nu există niciun urs la Ploiești pe străzi. Curtea a motivat această decizie prin faptul că nu există nicio dovadă concretă și credibilă care să ateste prezența urșilor în oraș, ci doar zvonuri și imagini trucate. Curtea a mai spus că nu este de competența ei să se ocupe de probleme de mediu sau de protecția animalelor, ci doar de respectarea Constituției și a legilor.

Decizia Curții Constituționale a stârnit indignare și revoltă în rândul locuitorilor din Ploiești, care au acuzat Curtea de neglijență, incompetență și corupție. Ei au susținut că decizia este o insultă la adresa inteligenței lor și o batjocură la adresa drepturilor lor. Ei au cerut demisia judecătorilor constituționali și organizarea unui referendum pentru modificarea Constituției. Situația este în continuare tensionată pe tot teritoriul Ploieștiului dar și în comunele învecinate.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

17 august 2023 13:07
Citește mai mult despre: ccr ploiesti urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult