Dacă rata de infectare scade sub 2, Arafat nu mai are voie să iasă din casă!

Vești bune pentru români. Numărul celor infectați cu Covid este în continuă scădere și România se apropie de cifra magică 2, adică rata de incidență de la care cetățenii vor avea voie să circule liber, iar Arafat va fi nevoit să stea închis în casă și mai ales să nu deschidă gura, ca să nu ne mai contamineze.

Prefectul Capitalei promite că imediat ce incidența scade sub 2 va convoca Comitetul pentru Situații de Urgență, unde Arafat va fi prins și dus în arest la domiciliu timp de minim 14 zile și va putea ieși doar după ce incidența trece de 7,5, și atunci doar ca să plimbe animalul de companie în jurul blocului, cu o declarație pe proprie răspundere.

”Trebuie să existe o simetrie a măsurilor restrictive. Adică, dacă oamenii au fost cuminți, au respectat regulile și nu s-au infectat, să primească și ei o recompensă. Și ce recompensă poate fi mai mare decât să știi că Arafatul este la coteț?”, spune medicul Decebal Popescu, expert în psihologia maselor.

Decebal Popescu precizează și că această măsură ar putea fi cheia unei campanii de vaccinare în masă: ”Dacă oamenii ar ști că Arafat nu mai iese din casă dacă eliminăm Covidul, normal că s-ar vaccina toată lumea, ar fi cozi la vaccinare”, a mai spus medicul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 mai 2021 16:58
Citește mai mult despre: arafat covid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult