Savanții de la Institutul de Oceanografie din Constanța ne anunță că tempoeratura oceanului planetar a crescut sensibil în ultima decadă și că nu mai e mult până trebuie să punem legumele în el. „Conform acordului de la Tokio, statele semnatare trebuie să aibă pregătite până în 2020 puiul curățat, spălat și cel puțin morcovii curățați”, spune Decebal Popescu, biolog marin.

ciorba-ocean.jpg

Țările din continentul sud-american sunt cele care trebuie să-și îndeplinească obiectivul asumat, respectiv aruncarea a două miliarde de tone de pătrunjel în apa mării. „Sare s-a pus, acum chiar trebuie băgate astea și albitura dacă vrem să iasă cu gust”. 

Schimbările climaterice vor avea un impact major asupra planetei, pentru prin intervenția umană vom putea în sfârșit să eradicăm foametea și parțial setea de pe pământ. Specialiștii estimează că în 10 ani de zile de la acest eveniment vor dispărea și celelalte efecte ale foametei, cum ar fi bucătarii audio-video care nu pot face un senviș, gen Chef Foa sau Gordon Ramsay.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 17.01.2019 16:57 Social

National Cinematografic