Dacia lansează primul Logan hibrid, cu care poți căra și porci și cartofi

Uzina românească deținută de grupul Renault continută seria inovațiilor care au făcut din Logan una din cele mai vândute mașini din România și chiar și din Europa. Constructorul de la Pitești a anunțat astăzi că va începe producția unui vehicul hibrid, care să corespundă cerințelor pieței de de est, aflată în continuă dezvoltare.

„Putem spune fără falsă modestie că suntem genul de companie care apleacă urechea la doleanțele consumatorilor. De aceea noul model Logan Hybrid va putea fi folosit de orice țăran care n-are bani de BMW concomitent atât pentru căratul porcului cât și pentru cel al cartofilor la sac”, a declarat Jean d’Aubergy, șef R&D la Dacia Groupe Renalut.

Portbagajul mașinii va fi mai mare cu 25 de litri și se va avea două deschizături separate, pentru ca șoferii care transportă porcul viu să nu aibă surpriza că acesta le-a mâncat cartofii. „Cele două ingrediente care sunt esențiale pentru o ceafă cu cartofi prăjiți trebuie să fie neatinse și proaspete, de aceea podeaua portbagajului este compusă dintr-un material sintetic asemănător paielor puse pe niște scânduri”, spun specialiștii constructorului francez.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 martie 2019 19:07
Citește mai mult despre: dacia hibrid Logan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult