Noul model Duster se anunţă deja a fi un mare succes. Experții de la Salonul Auto Frankfurt susțin că mașina se va vinde de până la 12 ori pe an, pentru că proprietarii efectiv nu vor mai suporta ideea s-o dețină mai mult de o lună. Pe internet deja au apărut sfaturi privind alegerea mecanicului pentru noul model Duster și cei care s-au înscris s-o cumpere deja au abonament la un service de încredere.dacia_duster.jpg

Designul mașinii e modern, umilind alte SUV-uri din generațiile 1980-1990, iar bara frontală nu cade sub nicio formă, la nicio viteză, conform samsarilor din Vitan. Sistemul 4x4 te poate scoate ușor din orice groapă în asfalt*, iar confortul din cockpit te va face să nu regreți căruța cu care ai circulat înainte, pentru circa 2 ore, după care îți vei aminti că ești totuși într-o Dacie.

Există însă și vești bune. Printr-o derogare legislativă, noul Duster va fi eligibil pentru programul Rabla după doar 6 luni de la achiziție, iar greutatea mașinii, mai precis a celor 2-3 tone de fiare inutile de pe dedesubt, cum spun mecanicii Dacia, va însemna un preț bun la fier vechi.

*Specificația nu este valabilă pentru gropile din România.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 30.08.2017 22:21 Social

National Cinematografic