Dacia promite că noul Duster va avea vânzări record: “După o lună, garantat o să-ţi vină să-l vinzi”

Noul model Duster se anunţă deja a fi un mare succes. Experții de la Salonul Auto Frankfurt susțin că mașina se va vinde de până la 12 ori pe an, pentru că proprietarii efectiv nu vor mai suporta ideea s-o dețină mai mult de o lună. Pe internet deja au apărut sfaturi privind alegerea mecanicului pentru noul model Duster și cei care s-au înscris s-o cumpere deja au abonament la un service de încredere.

Designul mașinii e modern, umilind alte SUV-uri din generațiile 1980-1990, iar bara frontală nu cade sub nicio formă, la nicio viteză, conform samsarilor din Vitan. Sistemul 4×4 te poate scoate ușor din orice groapă în asfalt*, iar confortul din cockpit te va face să nu regreți căruța cu care ai circulat înainte, pentru circa 2 ore, după care îți vei aminti că ești totuși într-o Dacie.

Există însă și vești bune. Printr-o derogare legislativă, noul Duster va fi eligibil pentru programul Rabla după doar 6 luni de la achiziție, iar greutatea mașinii, mai precis a celor 2-3 tone de fiare inutile de pe dedesubt, cum spun mecanicii Dacia, va însemna un preț bun la fier vechi.

*Specificația nu este valabilă pentru gropile din România.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 august 2017 20:08
Citește mai mult despre: dacia Duster masini

Alte articole

Vezi mai mult