Danileţ, exclus şi de la templul Shaolin pentru că refuza să se radă în cap

După ce a fost exclus din magistratură pentru că încerca să pară cool pe Tiktok cu scheme de karate şi grădinărit, judecătorul Cristi Danileţ primeşte o nouă lovitură! Ceilalţi călugări de la mănăstirea Shaolin au decis să-l excludă şi ei pe Danileţ după ce acesta a refuzat, în repetate rânduri, să se radă în cap.

„Sigur, se pricepe la kung-fu şi la îngrijit bonsai, a fost un călugăr excelent, dar n-a acceptat regula cu chelia. Dacă ar fi după mine, aş închide ochii de dragul lui Cristi, dar e o lege veche de mii de ani, de când Sho Gor şi Kum Nat au înfiinţat acest ordin monahal”, spune Liu Kang, fostul coleg de cameră al lui Danileţ de la templu.

„O să ne fie dor de modul în care Cristi spărgea trei rânduri de cărămizi cu mâinile goale, dar şi de felul special în care aprindea beţişoarele parfumate, doar cu puterea minţii. Dar viaţa de călugăr Shaolin înseamnă mai mult de atât, înseamnă şi să fii spân, iar lui Cristi i-au plăcut prea mult pletele şi mustaţa”, adaugă Huawei Xiaomi, stareţul celui mai celebru lăcaş de karate şi meditaţie.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
14 decembrie 2021 15:19
Citește mai mult despre: cristi danilet kung fu shaolin tiktok

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult