Danone dă garanţie pe viaţă la iaurturi!

Premieră pe piaţa românească! Danone este prima companie din industria alimentară care vine în sprijinul consumatorilor, dând garanţie pe viaţă la iaurturi, dar şi la alte lactate pe care le comercializează pe piaţa românească. Danone vrea astfel să facă diferenţa faţă de ceilalţi producători de lactate, care oferă garanţie doar pentru câteva săptămâni, maxim o lună, spune purtătorul de cuvânt al companiei.

“Ştim cât de neplăcut este când deschizi frigiderul să-ţi iei un iaurt şi vezi că a ieşit din garanţie”, detaliază el. “Cu iaurturile Danone, însă, aşa ceva este practic imposibil, deoarece sunt garantate pe viaţă. Sigur, asta e doar o expresie, de fapt ele vă vor supravieţui, le pot savura fără probleme şi nepoţii sau strănepoţii dumneavoastră. Practic, puteţi considera că iarturile Danone sunt bunuri de folosnţă îndelungată, la fel ca mobila sau electrocasnicele.”

Compania a lansat de altfel şi o provocare pentru a demonstra că produsele sale sunt garantate pe viaţă: cine reuşeşte să aducă un iaurt Danone stricat, cu gustul sau aspectul uşor alterat din cauză că s-a învechit, va primi un premiu de un miliard de lei. În ciuda sumei fabuloase puse în joc, până acum nu s-a prezentat nimeni.

Scris de TNR
17 mai 2012 09:05

Alte articole

Vezi mai mult