De 1 mai n-a fost taxă pe A2, dar cozi tot au fost: românii au trecut de mai multe ori, din lăcomie

Deși premierul s-a arătat dispus la populism, permițând românilor să treacă gratis pe la Cernavodă, aceștia au arătat că nu merită nimic bun, imbulzindu-se cu sutele de mii, de mai multe ori, că era gratis. „Nu se știe când mai prindem oportunitatea asta, am trecut pe la pod de 8 ori să avem ce spune copiilor când va veni vremea”, a declarat Manuel Rotaru, unul din românii care s-au dat cu mașina pe podul de la Cernavodă.

Chiar și așa, românii nu au fost mulțumiți de condițiile oferite. ”Trecem, trecem, dar degeaba? Puteau și ei să ofere ceva, un cârnăcior, o chifteluță. Atâta stat degeaba în trafic cu motorul pornit, ți se face foame”, a precizat același Manuel Rotaru. CNADNR a luat în calcul, deja, ca la următorul exod pe litoral, pe lângă gratuitate la taxe de pod să facă și o promoție la tigăi și bormașini.

Taxa de la Cernavodă va fi reinstituită imediat ce se termină exodul dinspre mare, tocmai la timp pentru invazia rusească, autoritățile afișând deja prețurile în ruble precum și reducerile de grup.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
5 mai 2014 09:05

Alte articole

Vezi mai mult