De 1 martie, violatorii vor să le dea flori femeilor pe care le agresează sexual

Iniţiativă inedită a autorilor de agresiuni sexuale. Violatorii, perverşii şi libidinoşii care comit infracţiuni sexuale în perioada 1-8 martie îşi vor întâmpina victimele cu flori în gangul, liftul sau scara de bloc în care le vor marca psihic pentru tot restul vieţii. Ei spun că e un gest normal, de respect pentru femeie şi pentru tot ce înseamnă ea.

Violatorii se aşteaptă ca doamnele, domnişoarele şi elevele de generală să fie surprinse la început. Din acest motiv, multe dintre ele s-ar putea să ţipe sau să încerce să fugă. Aici intervine prezenţa de spirit a violatorilor, care trebuie să le apuce zdravăn pe după gât şi să le pună mâna la gură.

Terente Popescu-Puşcoci, 36 de ani, violator: “De 1 martie, nu poţi să mergi cu mâna goală la o femeie. Trebuie să-i duci o floare, ceva, altfel te simţi tu penibil. După cum vedeţi, nici ca violator nu mai poţi să faci sex gratis. Femeile aşteaptă mereu ceva de la tine. Dacă am noroc şi nu mă prind gaborii, mă gândesc tot mai serios să merg la curve, aş ieşi mult mai ieftin.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 februarie 2011 17:02

Alte articole

Vezi mai mult