De-aia lipseau cartofii! ANPC a găsit şoareci în ghiozdanele Glovo și Foodpanda

Controalele ANPC continuă. Inspectorii au luat la verificat uriașele ghiozdane ale livratorilor de mâncare și surprizele au început să dea din codiță. Mai mulți șoareci sunt acum suspectați pentru misterioasele dispariții ale alimentelor din comenzi, în special cartofii prăjiți. Cel mai grav caz e al clientului Marian Coltea, care comandase două șaorme și a găsit în colet un singur șoricel cu ditamai burta.

”Am primit în ultimul timp ori fără cartofi prăjiți, ori cu porție mică în loc de porție mare, sau chiar cartofi pe jumătate ronțăiți”, explică Mioara Papuc, din Berceni. Biata femeie spune că a fost nevoită să ia cartofi din poția iubitului ei, altfel ar fi făcut foamea: ”Pe el oricum nu-l deranjează”, susține în mod dubios Mioara.

Și livratorii confirmă că uneori, când merg mai tare cu bicicletele, șoriceilor din ghiozdane li se face rău și ies din cutie ca să vomite. Pentru prevenirea acestor situații, toți livratorii vor primi câte 3-4 curse de șoareci pe care le vor ține în ghiozdane.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
18 noiembrie 2021 13:11
Citește mai mult despre: ANPC glovo șoareci

Alte articole

Vezi mai mult