De Black Friday, mii de români şi-au luat electrocasnice şi mobilă, ca să aibă ce să le ia cămătarii din casă

Mii de români îndatoraţi până în gât au profitat de Black Friday şi au cumpărat electrocasnice şi mobilă, ca să nu-i mai prindă cămătarii cu casa goală. Astfel, mulţi dintre ei au reuşit să amâne bătaia o lună, iar cei mai norocoşi au rămas cu toate degetele.

“În urmă cu câţiva ani, m-am împrumutat de la cămătari cu câteva mii de euro. Evident că n-am avut de unde să-i înapoiez toată suma, dar ştiţi ce ruşine mi-era când venea să-mi ia televizorul sau maşina de spălat şi găsea casa goală?”, spune Rareş Pepea, şomer din sectorul 5 al Capitalei. “De Black Friday, am făcut un credit la bancă şi un card de cumpărături şi mi-am umplut casa de electrocasnice, să aibă Nuţu ce lua. Cine-i sărac acum?”

“Apreciez gestul datornicilor mei, dar oameni buni, chiar nu mai e loc la mine în curte pentru atâtea televizoare, laptopuri, prăjitoare de pâine şi râşniţe”, s-a plâns un cămătar din cartierul Rahova. “Nu mai au nici leii pe unde să se plimbe.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
18 noiembrie 2016 16:22
Citește mai mult despre: Black Friday camatari datorii electrocasnice

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult