De bucurie că a văzut ce reduceri sunt la mobilă pe un site, un român şi-a băut toţi banii

Imediat ce a dat norocul peste el și a găsit pe site-ul www.naturlich.ro o grămadă de oferte la produse de mobiler și decorațiuni, un român a țâșnit efectiv din fața laptopului spre cel mai apropiat restaurant. ”Un rând la toată lumea din partea mea!” au fost primele lui cuvinte la restaurant, exultat de cât de bune erau ofertele găsite pe internet. ”Ba nu, două rânduri, că erau super oferte!”

”De regulă ies la bere din cele mai imbecile motive, dar măcar de data asta am avut un motiv bun”, recunoaște cu sinceritate bărbatul. ”Desigur, acum nu mai am nici un ban, că i-am băut pe toți, așa că n-o să beneficiez de oferte. Însă o pot face toți prietenii mei, că le-am spus și lor ce oferte de Black Friday sunt pe site-ul www.naturlich.ro. Cât despre mine, important e că nu mi-am băut banii fără motiv, ca ultimul bețiv.”

Bărbatul a profitat de ocazie și chiar le-a făcut o sugestie comercianților români: să facă oferte doar în perioadele în care se dau de regulă salariile și neapărat să verifice starea vremii înainte. ”Degeaba ai tu super ofertă pe site dacă afară plouă de rupe și nu o poți ieși din casă să sărbătorești într-un restaurant, ca oamenii”, este lecția de marketing oferită gratuit de ingeniosul român.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

19 noiembrie 2015 10:11
Citește mai mult despre: bucurie mobila oferte reduceri

Alte articole

Vezi mai mult