De când are Revolut Metal, un român întinde pateu pe pâine ca milionarii

Contul e gol, dar mândria lui nu are margini! Un român care posedă un card Revolut Metal susține că niciodată n-a întins pateu pe pâine cu atâta ușurință și atâta precizie. El spune că poate întinde pateul inclusiv pe marginea extremă a feliei, lucru imposibil pentru cineva care folosește un card de plastic, sau, doamne ferește, un cuțit, ca săracii.

Bilanțul făcut de bărbat după 2 ani de utilizare e năucitor. A făcut schimb valutar de 18 ori, a făcut plinul în Bulgaria când s-a dus în concediu, dar a uitat de fiecare dată să cumpere leva în timpul săptămânii când cursul e mai bun, a transferat de 28 de ori bani pentru nota de plată și pentru bacșiș colegilor, în total 1800 de lei și a întins 790 de felii de pâine cu pateu. În schimb, e cel mai invidiat bărbat din Lidl, timp de 5 secunde, cât durează să achite cu cardul lui de metal, negru mat.

”În medie, banii de termină în a 12-a zi după ce intră salariul și evident e nevoie să cer împrumut de la prietena mea și să dau o fugă până la țară la ai mei, care îmi mai dau niște bani și niște mâncare, să rezist până la finalul lunii. Abia îmi mai ajunge de un Uber într-l vineri seară”, spune Marian, posesorul cardului metalic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 august 2021 22:31
Citește mai mult despre: card pateu revolut

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult