De când e Iohannis preşedinte, românii au mai multă încredere în unguri decât în nemţi

Le-a venit românilor mintea la cap! Un sondaj recent arată că de la începutul mandatului președintelui Klaus Iohannis, românii au început să prindă drag de unguri, că au văzut cum sunt nemții în realitate. Lumea zice că etnicii germani ar fi harnici, că muncesc mult, dar iată că se dovedește din nou că ei muncesc, dar sunt mereu cu gândul să-și omoare vecinii, sau să comită alte și alte atrocități, așa cum au tot făcut de-a lungul timpurilor.

”Să nu uităm cine a gazat milioane de oameni în al doilea război mondial. Ungurii ce ne-au făcut? Că ne-am mai bătut cu ei? Ne-am bătut mai mult prin cârciumi, și multe bătăi au fost de fapt niște înjurături mai dure. Asta nu înseamnă că vom alege prea curând un președinte ungur, dar nici neamțul nu mai prinde al doilea mandat”, explică sociologul Decebal Popescu, autorul studiului.

Studiul arată că deși avem multe motive să-i urâm pe unguri, începem să avem și mai multe motive să-l urâm pe Iohannis. Asta pentru că românii nu sunt atât de proști pe cât cred alții, dar președintele e fix atât de prost și trădător precum începe lumea să observe. Participanții la studiu au remarcat că e mult mai periculos să fie condusă țara de un prost decât să avem anarhie, de exemplu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
8 aprilie 2016 09:04
Citește mai mult despre: germani încredere iohannis trădător unguri

Alte articole

Vezi mai mult