Începutul de an vine cu veşti proaste pentru bucureşteni! Din exces de zel, Primăria condusă de Gabi Firea a interzis nu doar aplicaţiile Star şi Clever, ci şi toate celelalte metode de a chema taxiul. În prezent, dacă vrei să opreşti un taxi, singura procedură legală e să te arunci în faţa lui, în trafic.

taxi_oprit_sarit_in_fata.jpg
"Aplicaţii de taxi - amendă 1000 de lei. Sunat la dispecerat - amendă 500 de lei. Fluieratul, semnele cu mâna - dosar penal pentru ultraj. Comentează cineva?", a confirmat, senină, primăriţa Capitalei.

Până în prezent, câteva sute de bucureşteni au suferit răni uşoare după ce au apelat la noua metodă pentru a opri taxiuri, spun autorităţile, care recomandă folosirea unei căşti şi a unei armuri uşoare din plexiglas.

"Mi se pare o măsură bună. Te face să te gândeşti dacă CHIAR vrei să iei taxiul. Eu unul am făcut economii considerabile", spune bucureşteanul Dan Şulea, care anul acesta a solicitat serviciile unui taxi o singură dată, alegându-se doar cu o coastă ruptă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 04.01.2018 15:30 Social

National Cinematografic