De când s-a dovedit util pentru ţinut şpaga, profesorii bărbaţi au început şi ei să poarte sutien

După ce recentele scandaluri de la Bacalaureat au scos în evidenţă utilitatea sutienului ca suport pentru mită, nenumăraţi profesori bărbaţi au fost văzuţi în magazine, căutându-şi sutiene sau bustiere pe măsura lor, transmite presa de modă. Noul trend, spun experţii, s-ar putea extinde şi la medici, poliţişti şi alte categorii sociale care primesc deseori mai multe plicuri cu bani decât pot ţine în buzunare.

“Nu ştiu de ce nu m-am gândit mai devreme să port sutien”, spune Zoltán Király, profesor de limba română. “Mai ales că, spre deosebire de colegele mele, dar şi de colegii mei mai în vârstă, eu nu am sâni, deci am cu atât mai mult loc în cupele sutienului pentru şpaga de la Bac. Banii stau perfect acolo, nu se şifonează, nu zornăie. Dacă vine Fiscul, n-are cum să mă pipăie. Vouă v-ar veni să pipăiţi sutienul unui bărbat?”

“Dacă întreabă cineva, pot spune că militez pentru egalitatea femeilor”, a adăugat dascălul. “Prefer totuşi sutienele simple, asortate cu chiloţii tanga. Mi se pare de prost gust să porţi la serviciu lenjerie intimă roşie, cu dantelă, cum face directorul liceului unde predau.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
2 iulie 2013 10:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult