De când s-au închis solarele, a dispărut crema de ghete maro din magazine

Nu doar drojdia e cu probleme. Închiderea solarelor de bronzat le-a băgat în panică pe multe românce, care au apelat la soluții de criză și au năvălit să ia toate cremele de ghete din magazine. Unele sunt atât de disperate încât au luat inclusiv cremă neagră, care le trebuie săracilor, aceștia folosind-o pe picioare ca să pară că poartă pantofi.

Au fost situații în care mai multe botoxate căcănii s-au încăierat în magazin pe ultima cremă de ghete, spre stupefacția paznicilor, care se tem să intervină. Alte femei sunt atât de disperate să nu apară palide în videocalluri încât se apucă de băut și-și fac ficatul zob, ca să aibă o culoare mai închisă, de la icter.

O femeie din Berceni era atât de disperată să se bronzeze că a stat 8 ore nemișcată la soare, în balcon, singurul rezultat fiind că a fost acoperită aproape complet cu găinaț de porumbei și l-a rugat pe soțul ei s-o degreseze ca să se poată spăla. Experții în pigmentare facială, precum Decebal Popescu, spun că există soluții mult mai simple: folosiți o pătrățică de hârtie igienică și întindeți bine maroniul pe față, apoi dați cu niște parfum.

Scris de TNR
2 aprilie 2020 14:04
Citește mai mult despre: solar

Alte articole

Vezi mai mult