De când transportul e gratis, românii au început să-şi mute mobila fără bani prin Tocmai.ro

Decizia nefericită a managementului de la Tocmai.ro de a oferi gratis transportul pentru produsele comercializate pe site, a băgat în spital aproape toţi curierii din România, făcând din această meserie una cu grad de risc maxim. Se pare că nu a fost nevoie decât de un singur client care şi-a transportat bucătăria şi apoi s-a lăudat pe net, pentru ca zeci de mii de oameni să-i replice gestul.

„Le promisesem socrilor mobila din sufragerie şi din dormitor, aşa că le-am făcut cont pe Tocmai.ro şi ce să vezi, cum am postat anunţul, cum au dat click că le „cumpără”. Imediat i-am chemat pe băieţii de la Tocmai însă am fost de-a dreptul şocat când au venit să ridice produsele. Erau toţi în cârje, bandajaţi, pe unul dintre ei îl cărau pe targă. Am înţeles că de două săptămâni cară mobilă în continuu şi au slăbit în medie cu 20 de kg fiecare”, a declarat îngrozit un client.

În acest moment se pare că au mai rămas doar 2-3 curieri care se încăpăţânează să livreze şi ultimele mii de şifoniere, maşini de spălat şi canapele care au rămas neridicate. „Este o chestiune de câteva luni până situaţia va reintra în normal. Avem promisiuni de la ortopedie ca ceilalţi curieri vor reveni cât de curând”, a menţionat Vărul.

Scris de TNR
5 iulie 2014 12:07
Citește mai mult despre: mobila

Alte articole

Vezi mai mult