De câte ori pe săptămâna e bine să-ţi baţi nevasta?

Tot mai multe femei suferă din cauză că soţii lor nu le mai bat ca la început. După ce într-un cuplu apare rutina, bătăile se răresc simţitor, de multe ori ajungându-se la situaţii tragice, în care el n-o mai altoieşte pe ea cu lunile.

Femeile nu prea au ce face, mai ales că vor să evite situaţiile în care ele îşi cer bătaie. În general, într-un cuplu, iniţiativa vine din partea bărbatului, el este cel care dă primul, de multe ori din senin. Simţindu-se dorită, femeia răspunde ca atare, mai ales dacă-l iubeşte şi se simte atrasă animalic de el. 

O problemă serioasă în societatea noastră este aceea a bătăii premaritale. Trebuie femeia să rămână nebătută până la căsătorie? De minţit viitorul soţ nu poate, că rămân vânătăi, cicatrici. Odată bătută, femeia păstrază urmele, nu mai e ca la început. 

În comunităţile mai tradiţionaliste, dacă un flăcău bate o fată mare, familia fetei îl obligă s-o ia şi de nevastă. Asta se întâmplă inclusiv în cazurile de viol, atunci când bătaia s-a produs cu violenţă.

Multe tinere fete nu ştiu la ce vârstă să-ţi înceapă viaţa violentă. Unele o fac încă din liceu, deşi preferă să o ia doar la fund, că acolo nu se văd urmele. Dacă s-ar lăsa lovite în gură, altfel ar sta lucrurile, ar rămâne cicatrici, dinţi lipsă. Pe urma nu le mai ia de nevastă nici dracu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
8 august 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult