De câte ori pe săptămâna e bine să-ţi baţi nevasta?

Tot mai multe femei suferă din cauză că soţii lor nu le mai bat ca la început. După ce într-un cuplu apare rutina, bătăile se răresc simţitor, de multe ori ajungându-se la situaţii tragice, în care el n-o mai altoieşte pe ea cu lunile.

Femeile nu prea au ce face, mai ales că vor să evite situaţiile în care ele îşi cer bătaie. În general, într-un cuplu, iniţiativa vine din partea bărbatului, el este cel care dă primul, de multe ori din senin. Simţindu-se dorită, femeia răspunde ca atare, mai ales dacă-l iubeşte şi se simte atrasă animalic de el. 

O problemă serioasă în societatea noastră este aceea a bătăii premaritale. Trebuie femeia să rămână nebătută până la căsătorie? De minţit viitorul soţ nu poate, că rămân vânătăi, cicatrici. Odată bătută, femeia păstrază urmele, nu mai e ca la început. 

În comunităţile mai tradiţionaliste, dacă un flăcău bate o fată mare, familia fetei îl obligă s-o ia şi de nevastă. Asta se întâmplă inclusiv în cazurile de viol, atunci când bătaia s-a produs cu violenţă.

Multe tinere fete nu ştiu la ce vârstă să-ţi înceapă viaţa violentă. Unele o fac încă din liceu, deşi preferă să o ia doar la fund, că acolo nu se văd urmele. Dacă s-ar lăsa lovite în gură, altfel ar sta lucrurile, ar rămâne cicatrici, dinţi lipsă. Pe urma nu le mai ia de nevastă nici dracu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 august 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult