De ce de 1 Mai la bulgari se fură maşini mai eficient

Foarte mulţi români au decis să evite şi în acest an litoralul românesc cu ocazia zilei de 1 Mai. Majoritatea dintre aceştia l-au evitat mergând la bulgari, că e varianta cea mai comodă. Cel puţin la plecare. Pentru că la întoarcere, situaţia e puţin diferită: şapte maşini ale unor turişti români au fost furate din faţa hotelurilor unde aceştia erau cazaţi. Adică vor călători spre ţară fără maşinile de lux cu care s-au dus să se dea cocalari la bulgari.

Elena Udrea a simţit imediat potenţialul evenimentului şi a dat fuga la Realitatea TV, unde a declarat că “regretă incidentul” şi le-a recomandat turiştilor “să-şi petreacă vacanţa pe litoralul românesc, unde nu li s-ar fi întâmplat asta.” Fals! Singurul motiv pentru care pe litoralul bulgăresc s-a furat mai mult decât pe litoralul nostru e că acolo sunt mult mai mulţi români în vacanţă decât la noi. Deci vina pentru cele întâmplate aparţine mai degrabă inconştienţilor care şi-au lăsat maşinile în parcare, deşi ştiau că în staţiunile bulgăreşti sunt extrem de mulţi români.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
2 mai 2010 09:05

Alte articole

Vezi mai mult