Misterul sejururilor din Mamaia care costă cât în Tenerife a fost elucidat de un hotelier de pe litoral. Acesta le reamintește românilor că atât cocalarii, cât și bugetarii, principalii turiști din Mamaia, au foarte mulți bani, în mare parte nemunciți.cocalar_mamaia.png

”Atât cocalarii cât și bugetarii aruncă cu banii pe litoral pentru că de obicei nici măcar nu sunt banii lor, sunt fie furați, în cazul cocalarilor, fie luați de la contribuabili, în cazul bugetarilor. Când ești bulibașa cerșetorilor din Londra sau directorul unui liceu unde n-a luat nimeni BAC-ul în ultimii 3 ani, îți permiți să dai 500 de euro pe noapte”, explică Titel, hotelier.

”Așa cum cocalarii fac bani din cerșit, hoție, prostituție și alte infracțiuni, fix la fel primesc și bugetarii vouchere de vacanță din bani publici. Normal că nu le pasă cât costă o friptură sau o bere la terasă în Mamaia. Nu sunt banii lor. Sunt banii fraierilor care nu-și permit să stea în Mamaia și se duc la low cost în Grecia”, spune Titel.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 05.06.2020 07:49 Social

National Cinematografic