De ce e Stephen Hawking în scaun cu rotile: “M-am operat la amigdale într-un spital românesc”

Savantul Stephen Hawking a rupt în sfârşit tăcerea, recunoscând că a ajuns în scaunul cu rotile după ce s-a internat într-un spital românesc pentru o operaţie aparent banală. Hawking acuză că i s-au furat mai multe organe, de care medicii i-au spus că nu are nevoie, dar şi o bucată din creier.

“Aveam 5 ani, mă luaseră părinţii cu ei în concediu pe litoralul românesc şi am făcut o amigdalită. M-au dus la spital şi cum-necum, până la externare paralizasem. Medicii au spus că n-au nicio vină, că aşa sunt eu, am o fire bolnăvicioasă”, a declarat Stephen Hawking.

Savantul spune că într-o dimineaţă doi medici veniseră să-i amputeze un picior, deşi pe el îl durea în gât, şi că o asistentă a încercat să-l vândă unor suedezi contra unui săpun Fa şi un deodorant Bac. Hawking spune însă că nu le poartă pică medicilor: “Dacă eram sănătos, poate ajungeam fotbalist drogat şi era mai rău”, spune savantul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
9 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult