De ce ies atât de multe teste pozitive la droguri? Pentru că și polițiștii sunt drogați

Testele anti-drog pentru șoferi sunt tot mai populare și, dacă ar fi să credem și presa, chiar destul de precise. În realitate numeroși șoferi au fost testați pozitiv deși nu au consumat vreun drog vreodată.

Răspunsul este unul simplu, și cunoscut de toată lumea. Polițistul care administrează testul e mai drogat decât șoferul. „Mi s-a părut mie că polițistul era un pic cam spart și că aparatul a țiuit cum l-a scos din cutie, dar am crezut că nu știu eu cum funcționează”, spune Adrian B., unul din șoferii care a ieșit pozitiv la testul anti-drog deși nu băuse decât patru păhărele de țuică și-o bere.

„Domnule, munca de polițist de circulație e stresantă, că nu știi de cine dai, de șefu’, de un prieten al lui șefu’, de șefu’ făcând sex în mașină cu prietenul lui cel mai bun, de-astea. Cum nu ne mai lasă să ieșim beți pe traseu, mai știu și eu niște colegi care trag o linie, bagă un gigi, să-și facă curaj sau să se liniștească un pic. Dom’le, tu ai văzut cum conduc nebunii ăștia?”, a declarat un polițist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 februarie 2023 07:47
Citește mai mult despre: droguri politisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult