De ce înşală bărbaţii. 6 motive în căutarea unui autor de adulter

Unica a publicat o listă de şase motive ştiinţifice pentru care înşală bărbaţii. Nu e clar dacă e vorba despre o listă completă, dacă nu cumva unele motive ştiinţifice au fost lăsate pe dinafară. Mi-e greu să cred că, la un moment dat, cercetătorii s-au oprit şi au spus: “Gata, astea sunt! Dacă un bărbat înşală, dar motivul nu e unul dintre astea şase, atunci să fiu eu al naibii de-l înţeleg.”

Probabil că cele şase sunt motivele fundamentale pentru care înşală bărbaţii. Oamenii de ştiinţă caută de secole o teorie care să le unifice pe toate, astfel încât să găsească esenţa adulterului, cea mai simplă şi mai elegantă explicaţie, pe care până şi un bărbat beat mangă să şi-o amintească, atunci când e prins de soţie asupra faptului. Până acum s-au găsit teorii care să unifice doar câte două-trei motive fundamentale, celelalte rămânând pe dinafară.

Lista cuprinde aşadar, motive ştiinţifice, nu de alt fel. Nu motive populare, nu motive florale. Iată care sunt cele şase motive ştiinţifice care stau la originea tuturor adulterelor din jurul nostru:

1.Bărbaţii înşală din cauza banilor. Mai exact, dacă el câştigă mai mult decât ea sau ea mai mult decât el, el o înşală. Pentru situaţia în care el şi ea câştigă la fel de mult, există celelalte cinci motive ştiinţifice.

2.Bărbaţii înşală atunci când partenera le răneşte orgoliul. Dacă vedeţi un bărbat care a ieşit la agăţat cu o privire nesigură, mers tremurat şi lacrimi în ochi, acum ştiţi care e cauza.

3.Bărbaţii înşală când devin casnici, când stau acasă în timp ce femeia merge la serviciu.
Cu alte cuvinte, atunci când au timp şi au unde. E oricum greu să înşeli într-o hală de birouri, în timp ce completezi tabele.

4.Bărbaţii înşală de proşti, pentru că atât îi duce capul. Foarte ştiinţific spus.

5.Bărbaţii înşeală pentru că există o genă care îi predispune la asta. Cu alte cuvinte, e vorba de o boală genetică, de ceva serios. Femeile ar trebui să arate puţină compasiune. Lor le mai arde de scene de gelozie atunci când văd bolnavul la pat?

6.Bărbaţii înşeală din cauza instinctului de autoconservare. În lipsa flirtului şi a ceea ce urmează, bărbatul e predispus la senilitate, depresie şi infarct. Ia să se gândească mai serios femeile: Decât să ne vedeţi în sicriu, cu mâinile adunate pe piept, albi ca varul şi gata de înmormântare, nu mai bine stăm de vorbă şi cu altele? Da, ştiu, pentru voi nu e mai bine, motivul ăsta e cel mai jenant.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 octombrie 2010 00:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult