De ce întârzie metroul. Cârtiţa Varvara sapă un tunel între catedrală şi BNR

România are alte priorități. O nouă investigație a scos la iveală un nou motiv de întârziere pentru Magistrala de Metrou Drumul Taberei. Cârtița Varvara a fost ”împrumutată” de Patriarhie, pentru o lucrare la Catedrală.

Cârtița sapă în acest moment un tunel între Catedrală și depozitul de bani al Băncii Naționale, pentru ca Patriarhul să aibă acces nestingherit la finanțele țării, fără să-i mai sară în cap fel de fel de săraci de prin presă. Patriarhul spune că totul e perfect legal, acesta fiind prețul pentru sfințirea cârtițelor.

Mai multe bănci au acuzat însă că Patriarhul le-a intrat cu cârtița prin seifurile din subsol și le-a jefuit, însă plângerile au fost retrase după ce șeful Bisericii i-a amenințat pe câțiva directori că le pune acatist.

Noul tunel nu va fi deschis publicului. Acolo va avea acces doar Patriarhul, într-o mașinuță de golf, cu care va căra lingouri de aur din subsolul BNR la Catedrală. Acesta spune că altfel nu se poate, că tot acoperișul Catedralei va fi din aur, ca să se vadă de la distanță cât de proști sunt românii că finanțează clădiri mamut, în timp ce ei fac foamea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 martie 2016 07:03
Citește mai mult despre: BNR cârtiță Drumul Taberei metrou Patriarh tunel

Alte articole

Vezi mai mult